This content has been archived. It may no longer be relevant

Mijn werkwijze

Wat kan je verwachten van MooiMentha? Elk project begint met een persoonlijk gesprek. Dit kan telefonisch of zelfs per e-mail, maar natuurlijk ook gewoon face to face, onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers.

Tijdens het gesprek nemen we het project door, vertel je me alles over je bedrijf en wat je voor ogen hebt en stellen we samen de briefing op. Op basis van het gesprek en de briefing stel ik een passende en vrijblijvende offerte voor je op. Als deze akkoord is, begint het echt leuke werk!

Schetsen

Ik ga aan de slag met de briefing, je wensen en ideeën. Schetsen worden gemaakt, meestal met de hand, soms direct op de computer. Kleuren, beelden, lettertypes, alles wordt bijeen gebracht om tot een of meerdere voorstellen te komen.

Drukwerk

In geval van drukwerk wordt het design drukgereed gemaakt en naar de drukkerij gestuurd. Zodra het klaar is, wordt het drukwerk bij jou afgeleverd op een adres naar keuze. Je bent vrij om zelf een drukker kiezen of het hele proces in mijn handen leggen. 

Eventuele digitale bestanden (het logo, Word templates etc.) ontvang je van mij in de gewenste bestandsformaten.

Heb ik nog niet helemaal de juiste richting en sfeer te pakken of wil je toch iets geheel anders? Geen punt, zeg het. Alles is nog mogelijk! 

Op basis van jouw feedback schets ik verder en werk ik de voorstellen en ideeën verder uit. 

Zo komen we uit op het definitieve ontwerp waar jij helemaal gelukkig van wordt.

ONLINE

Betreft het een website, dan start de development. Mijn creatieve kant maakt tijdelijk even plaats voor de nerd en ik duik de wereld van codes en scripts in.
Websites worden na de initiële ontwikkeling op een tijdelijke testomgeving gezet, waar jij zelf de site kunt vullen en het CMS kunt leren kennen en uitproberen.
Zodra de site helemaal naar wens klaar staat, volgt de livegang en lancering. Tijd om je social media in te zetten en iedereen te laten weten hoe mooi je nieuwe website is!