webdesign & development

Je website of webshop is het online visitekaartje van je bedrijf en moet dan ook naadloos aansluiten op je huisstijl. Met een custom frontend design ben je verzekerd van die continuïteit.

WordPress website

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf en moet dan ook naadloos aansluiten op je huisstijl. Met een custom WordPress template ben je verzekerd van die continuïteit.

Ik kies ervoor om in WordPress te ontwikkelen met name vanwege de lage leercurve en de flexibiliteit die het systeem mij als developer geeft om het geheel op maat in te richten. Daarnaast is het systeem continu in ontwikkeling en daardoor relatief veilig. Omdat de community achter WordPress bijzonder groot is, worden mogelijke veiligheidsproblemen snel opgespoord en opgelost.

Magento 2 template design

Voor bedrijven die producten online willen verkopen, staat Magento al jaren in de top 3 van de meest gekozen oplossingen. Met een custom template zet je ook met je Magento site de herkenbaarheid van je bedrijf en huisstijl voort.

De ontwikkeling van een Magento store doe ik in samenwerking met B-Tronics.
B-Tronics heeft zeer ruime ervaring met backend development en uitbreiding van Magento. Door de nauwe samenwerking, kan ik mij volledig richten op de frontend: het ontwerpen en ontwikkelen van een custom template op basis van jouw voorkeuren en huisstijl. Samen vormen wij een sterk team en zorgen wij ervoor dat de store volledig aansluit op jouw wensen en doelstellingen. 

HOSTING & DOMEINREGISTRATIE

Mogelijk heb je al een website met domeinnaam en kan MooiMentha deze ruimte gebruiken voor de nieuwe site. Maar wat als je niet tevreden bent met je huidige pakket of nog helemaal geen domeinnaam of hostingprovider hebt? Geen paniek! 

MooiMentha biedt zelf betaalbare domeinregistratie en webhosting aan, met aangepaste technische specificaties specifiek voor jouw website.

wordpress onderhoud

Hoera, je nieuwe website is klaar en staat live!

Niks meer aan doen dus. Nee dus… Een website heeft onderhoud nodig. Sowieso moet je natuurlijk je content up to date houden. Maar vergeet vooral ook de updates van het systeem niet!

De software van je website veroudert in de loop der tijd. Ontwikkelaars zijn voorturend bezig met de technieken verbeteren, sneller te maken, functies toe te voegen en vooral ook alles veiliger te maken. Ondertussen zijn aan de andere kant hackers druk bezig nieuwe technieken te ontwikkelen om in te breken op (verouderde) websites. Door jouw website technisch up to date te houden, houd je je site veilig.

Uiteraard kun je dit alles zelf doen, maar je kunt het ook uitbesteden. Met het Website onderhoudsabonnement neem ik jou dat extra werk uit handen.

Wat valt er onder het abonnement?

  • Regelmatige updates van de WordPress core
  • Regelmatige updates van extra Plugins
  • Controle of de site nog naar behoren werkt na alle updates
  • Optimalisatie database overhead
  • Opruimen van spamberichten

Wat kost het abonnement?

€35 per maand

Na 6 maanden is het maandabonnement maandelijks opzegbaar tot één week voor aanvang van de nieuwe periode.

Indien je per jaar betaalt, krijg je 1 maand gratis en betaal je slechts €385 in plaats van €420.
Het jaarabonnement is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand. Resterende maanden worden gecrediteerd.

PAKKETTEN

web BASIC

€1499

excl. BTW

web PRO

€1999

excl. BTW

web PREMIUM

€2499

excl. BTW

we gaan mooie dingen maken!

Laat je gegevens hieronder achter en ik neem zsm contact met je op