IkBeginVandaag

Laetitia Ouillet van IkBeginVandaag is sinds 2017 online hardloopcoachZij coacht beginnende en ervaren lopers uit het hele land. Door zeer afwisselende trainingen, met veel fun erin, zorgt zij ervoor dat hardlopen leuk en uitdagend wordt en ook blijft. Via haar website biedt zij trainingen, maar ook clinics, trainingsschema’s en handige ebooks om zelf mee aan de slag te gaan.

het Ik Begin Vandaag zomer e-book

Voor de zomer van 2018 schreef Laetitia een e-book vol tips om ook tijdens de zomervakantie je hardloopconditie op peil te houden. Met de opmaak ervan liep zij echter vast. En net op dat moment vroeg ik haar om mijn hardloopcoach te worden. Toeval bestaat niet, toch? Hoe dan ook, een mooie samenwerking was geboren. Een match made in heaven, zullen we maar zeggen.

Op basis van haar teksten, foto’s en de super toffe stijl op haar website ben ik aan de slag gegaan. Zodoende heb ik voor haar een  professioneel ogend Zomer e-book ontworpen. Daarnaast hebben we voor het e-book samen de IkBeginVandaag Vakantie Habit Tracker ontwikkeld, om tijdens de vakantie je (stiekeme) workouts bij te kunnen houden.

Download het Zomer e-book via de webshop van Ik Begin Vandaag!

De folder

Om IkBeginVandaag meer onder de aandacht te brengen, vroeg Laetitia mij om ook een folder te ontwerpen. Gekozen is voor een drieklapsfolder in wikkelvouw welke ze zelf bij o.a. fysiotherapeuten in haar omgeving gaat verspreiden. Met haar kleurrijke huisstijl, gaat ze zeker weten opvallen!

Cover Zomervakantie e-book

Binnenwerk Zomervakantie e-book

Disclaimer: I know, het is natuurlijk geen écht boek, maar zo oogt het geheel wat leuker voor het portfolio 😉

Folder IkBeginVandaag