Over mentha

‘Mentha zit het liefst in een hoekje te tekenen. Het zal ons niet verbazen als zij later een creatief beroep gaat uitoefenen’

Bron: rapport kleuterschool

Op de kleuterschool was het al duidelijk: ik moest en zou mooie dingen maken. Tekenen en knutselen zijn altijd al mijn grootste hobby’s geweest. Als kind had ik geen idee dat je daar ook daadwerkelijk je beroep van kon maken, maar zodra het besef kwam, was daar ook de drive. Na het behalen van mijn diploma Reclame- en Presentatietechnieken aan het Nimeto in Utrecht in 2000 vond ik al snel werk als grafisch ontwerper.

Kennis uitbreiden

Bij mijn tweede werkgever kwam daar ook het programmeren van websites bij nadat ik voor mezelf bedacht hoe handig het kon zijn om te weten hoe websites in elkaar staken. 

Begonnen met eenvoudige HTML/CSS pagina’s, liep het al snel uit de hand en breidde ik mijn kennis verder uit met PHP en MySQL.

Na jaren in loondienst en deels freelance, besloot ik eind 2016 de knoop definitief door te hakken en vanaf 1 december dat jaar ben ik volledig zelfstandig gaan werken. 

Door de combinatie van creativiteit en techniek kan ik een compleet pakket aanbieden zonder tussenkomst van derden.