Grafisch ontwerp

Overal om je heen vind je voorbeelden van grafisch ontwerp. Straatnaambordjes, het logo van de warme bakker om de hoek, die verdwaalde sticker op een lantaarnpaal. Over alles is nagedacht, er is tijd en aandacht aan besteed om het helemaal naar wens te maken.

Logo

Je huisstijl begint met je logo. De eyecatcher waarmee jij opvalt en wordt herkend. Het laat zien wie jij bent, waar jij met je bedrijf voor staat. Een geslaagde combinatie van kleur, vorm en typografie.

Het ontwerp van een logo begint bij mij vrijwel altijd lekker ‘ouderwets’ met een potlood en een paar vellen papier. Schetsen, tekenen, ideeën uitproberen. Ik vind het met de hand vaak nog altijd het snelst gaan. Gummen doe ik weinig, elk idee mag er zijn, ook als het wat minder goed werkt dan hoe ik het in mijn hoofd voor me zag. Juist die ideeën leveren weer nieuwe inzichten en inspiraties op.

Huisstijl

Vanuit je logo ontstaat ook je nieuwe huisstijl. Deze bestaat in de basis uit visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Maar er zijn meer onderdelen mogelijk, bijvoorbeeld:

  • With compliments cards
  • Informatie mappen
  • Notitieboekjes
  • Stickers
  • Pennen en potloden
  • Tassen
  • Bekers

Voor mij als ontwerper is het ontwikkelen van een complete huisstijl echt een feestje. Ik mag mij verdiepen in de vele verschillende papiersoorten, druk- en afwerkingstechnieken, de kleurenwaaier draait overuren. 

Alles, om voor jou een unieke combinatie van huisstijl onderdelen bij elkaar te zoeken die bij elkaar een sterke eenheid en herkenbare identiteit gaan vormen.

Laat je bedrijf opvallen

Met alleen een huisstijl kom je er niet. Je wilt je bedrijf laten zien, communiceren naar de wereld dat je bestaat. Advertenties, flyers, brochures… Een eindeloos lijkende lijst met mogelijkheden.

Om tot de juiste communicatiemiddelen te komen, ga ik graag met je om de tafel zitten. Koffie of thee erbij en sparren maar. Welke opties zijn er? Wat past bij het bedrijf en hoe kunnen we dit het beste inzetten? Samen ontwikkelen we de voor jouw bedrijf perfecte communicatiestrategie.

Zoveel mogelijkheden!

HUISSTIJL & BRANDING

Een goede huisstijl vormt de basis van jouw BRANDING. Dat is een chique en super-hip-mega-populair Engels woord voor alles wat bijdraagt om jouw bedrijf, jouw merk op de kaart te zetten. Dit begint bij de huisstijl en groeit door in o.a. je social media, on- en offline marketing etc.

(E-)BOEKOMSLAG & BINNENWERK

Je hebt een boek geschreven, gefeliciteerd! En nu wil je natuurlijk ook opvallen in de (online) boekenwinkels.

Laat dat maar aan mij over. Ik geef jouw boek een compleet eigen look&feel waarmee direct duidelijk wordt waar het over gaat.

ECHTE POST IS LEUKER

Laten we afspreken vaker echte post te versturen! En hoe gaaf is het omdat te doen met een eigen, unieke kaart?

Uitnodigingen, aankondigingen, verjaardagswensen, het kan allemaal.

BUT WAIT… THERE’S MORE!

Grafisch ontwerp gaat veel verder dan ‘alleen maar’ huisstijl elementen of flyers.

Heb je wel eens gedacht aan een banier op de gevel of stickers en bijpassende tape om je webshop pakketten mee te personaliseren?

PAKKETTEN

BASIC

€749

excl. BTW

PRO

€999

excl. BTW

PREMIUM

€1749

excl. BTW