Elf Elf Knippen & Kleuren

This content has been archived. It may no longer be relevant

Elf Elf Knippen & Kleuren is de salon van Eindhovense kapster Veer en haar salon Elf Elf, die elke zoveel weken mijn My Little Pony roze haar weer prachtig Ariel-rood maakt. Zij wilde al langere tijd een mooie website en ik zocht na mijn verhuizing een nieuwe kapster. Toen we elkaar via roller derby leerden kennen was de match dan ook snel gemaakt.

De meeste afspraken met Veer worden mobiel gemaakt, per sms of WhatsApp, dus is er extra aandacht besteed aan het responsive maken van de website. Op die manier zijn haar contact gegevens altijd goed te vinden.

Op basis van de website, is de complete huisstijl ontwikkeld welke is uitgewerkt naar visitekaartjes, Facebook afbeeldingen en advertenties. Voor de visitekaartjes kreeg ik de vrije hand en heb ik alle roze onderdelen met UV-spot lak laten afwerken.

Kijk snel op www.elf-elf.nl